Visma.net Payroll

Upptäck Visma.net Payroll – en modern, molnbaserad lösning från Visma som förändrar sättet företag hanterar sina löneadministrationer. Effektivisera, förenkla och digitalisera er lönehantering.

Vad är Visma.net?

Visma.net är ett molnbaserat lönesystem som gör det enklare för företag att hantera sina löne- och personaladministrativa uppgifter. Med det molnbaserade lönesystemet kan användare:

  • Hantera löneutbetalningar effektivt
  • Följa upp medarbetarnas arbetstid och frånvaro
  • Generera rapporter för bokföring och analys
  • Hantera skatter och andra avgifter automatiskt

Implementera ett molnbaserat lönesystem med hjälp från tredjepart

För de företag som vill implementera ett molnbaserat lönesystem som Visma.net Payroll men behöver expertis och stöd, finns det tredjepartsleverantörer som erbjuder denna service. Cloud Connection är ett framstående exempel på ett företag som specialiserat sig på att hjälpa organisationer med implementering av Visma.net Payroll. Med deras expertis kan implementeringen bli både smidig och effektiv.

Fördelar

I en värld där effektivitet och digitalisering blir allt viktigare, sticker Visma.net Payroll ut som en ledande lösning inom lönehantering. Genom att kombinera automatisering, anpassningsförmåga och säkerhet, kan företag dra nytta av ett system som både sparar tid och minimerar risk. Här är exempel på några av de mest framstående fördelarna med systemet.

Molnbaserad lösning

Som en molnbaserad lösning erbjuder systemet flexibilitet och tillgänglighet. Användare kan komma åt systemet var som helst, när som helst, förutsatt att de har en internetanslutning. Detta eliminerar behovet av tunga installationer eller uppdateringar på plats.

Automatiserade uppgifter

Med systemet automatiseras många av de tidskrävande uppgifterna inom lönehantering. Från skattesubtraktioner till generering av lönespecifikationer, sparar systemet tid och minskar risken för mänskliga fel.

Anpassningsbarhet

Varje företag är unikt och Visma.net likaså. Systemet kan anpassas efter företagets specifika behov, vilket gör det möjligt för användare att ställa in specifika parametrar, rapporttyper och mycket mer.

Säker datahantering

Säkerheten kring företagets löneinformation är av yttersta vikt. Systemet använder toppmoderna säkerhetsprotokoll för att säkerställa att all känslig information förblir privat och skyddad från obehörig åtkomst.

Relaterade frågor

Vad är bäst Visma eller Fortnox?

Både Visma och Fortnox är framstående leverantörer av affärssystem och bokföringslösningar i Sverige. Vilken som är “bäst” beror på företagets specifika behov och preferenser. Medan Visma ofta är känt för sin mångsidighet och omfattande funktionalitet, uppskattas Fortnox för sin användarvänlighet och molnbaserade lösning.

Vilka olika affärssystem finns det?

Det finns en mängd olika affärssystem på marknaden anpassade för olika branscher och företagsstorlekar. Några av de mest kända inkluderar Visma Business, SAP, Oracle och Microsoft Dynamics. Dessa system kan hantera allt från ekonomi, lager och försäljning till kundrelationer. Valet av system beror ofta på företagets storlek, bransch och specifika behov.

Vad kostar Visma per månad?

Det beror på vilken produkt ni väljer. Visma har ett brett utbud av produkter för olika behov, från enkla bokföringsprogram till avancerade ERP-system.

  • Visma.net, ett mer avancerat ERP-system, kostar från 9975 kr per månad för ett företag. Priserna varierar beroende på hur många företag ni vill hantera och vilken funktionalitet ni behöver.
  • Visma eEkonomi, ett enkelt bokföringsprogram för små och medelstora företag, kostar från 199 kr per månad för en användare. Vill ni ha fler användare tillkommer en kostnad på 89 kr per användare och månad.
  • Visma Lön direkt, en tjänst för att skapa lönebesked, kostar 35 kr per lönebesked.